رونمایی از پلتفرم پلی استیشن موبایل سونی و شراکت htc در بخش سخت افزار

رونمایی از پلتفرم پلی استیشن موبایل سونی و شراکت htc در بخش سخت افزار - 1.0 out of 5 based on 1 vote
رونمایی از پلتفرم پلی استیشن موبایل سونی و شراکت htc در بخش سخت افزار

نمایشگاه E3 هم آغاز شده و همه بازی خورها منتظر خبرهای داغ سخت افزاری و نرم افزاری دنیای گیم هستند. همانطور که می دانید این نمایشگاه که با نام Electonic Enteirteinment Expo یا نمایشگاه سرگرمی های الکترونیک هم شناخته می شود، یکی از بزرگترین اتفاقات سالیانه دنیای بازی است. یکی از اولین کنفرانس های E3 امسال از آن سونی بود که به معرفی برخی محصولات جدید سخت و نرم افزاری خود پرداخت. اما همانگونه که از قبل پیشبینی شده بود، این شرکت طرفداران کنسول بازی پلی استیشن را ناکام گذاشت و خبری در خصوص نسخه بعدی آن ارائه نکرد. اما این همه داستان سونی نیست. یکی از مهمترین خبرهای سونی، اعلام تغییر نام پلتفرم PlayStation Suite به PlayStation Mobile و همچنین امکان شراکت دیگر کارخانه های موبایل سازی در این پلتفرم بود. نتیجه این کار، در انتها عرضه موبایل های با گواهی پلی استیشن موبایل توسط دیگر تولید کنندگان است که قادرند همانند نمونه هایی چون پلی استیشن پلی، بازی های پلی استیشن را روی موبایل در اختیارتان بگذارند. و اولین همکار تجاری سونی در این طرح، شرکت تایوانی HTC است که قرار است برای برخی گوشی های خود این گواهی را دریافت کند. اگرچه هنوز گوشی خاصی به عنوان پلی استیشن-موبایل معرفی نشده، اما شاید بتوانیم در آینده نزدیک اچ تی سی وان ایکس را اولین پلی استیشن موبایل محصول شرکتی غیر از سونی بدانیم. این پلتفرم جدید پلی استیشن در سال قبل معرفی شد و برنامه نویسان از آوریل گذشته در تلاشند که نسخه بتا آن را آماده کنند و این تلاش تا امروز نیز ادامه دارد. استفاده از یک طرف سوم با قد و قامت اچ تی سی در ساخت موبایل های پلی استیشن، می تواند باعث تغییرات عمده و مهمی در پتانسیل برنامه های این پروژه شود. می توانیم اچ تی سی را محل جدیدی برای بازیهای پلی استیشن-موبایل بدانیم و پس از این بازی های پلی استیشن را با سخت افزارهای تایوانی در دست داشته باشیم.

برگرفته از سایت نارنجی

آخرین بار تغییر یافته سه شنبه, 16 خرداد 1391 12:29