ایسوس و رونمایی لپ تاپ های سری Transformer Book با صفحه نمایش چندلمسی جداشدنی

ایسوس و رونمایی لپ تاپ های سری Transformer Book با صفحه نمایش چندلمسی جداشدنی - 1.0 out of 5 based on 1 vote
ایسوس و رونمایی لپ تاپ های سری Transformer Book با صفحه نمایش چندلمسی جداشدنی

حتما نام تبلت های سری ترانسفورمر ایسوس برای تان آشنا است، اکنون بهتر است این نام را برای بازار لپ تاپ هم به خاطر بسپرید. امروز این شرکت پس از معرفی انواع مختلف تبلت و کامپیوترهای all‪-‬in‪-‬one ویندوز هشتی، از سری نوت بوک های «ترانسفورمر بوک» خود رونمایی کرد. صفحه نمایش لمسی این اولترابوک را می توانید از صفحه کلید جدا کرده و به صورت جداگانه به عنوان یک تبلت استفاده کنید. البته در این هنگام شما با یک تبلت بر پایه پردازنده ARM روبرو نیستید و با یک دستگاه مجهز به پردازنده x86 کار خواهید کرد.

صفحه نمایش این سری قرار است 11‪.‬6 و 13 و 14 اینچ باشد. پردازنده این لپ تاپ ها هم ایوی بریج Core i7 خواهد بود و از کارت گرافیک مجزا هم در آنها استفاده می شود. ایسوس قرار است که این اولترابوک ها را به دو صورت هارد دیسک و SSD به بازار عرضه کند و گفته می شود احتمالا از ۴ گیگابایت رم در آنها استفاده خواهد کرد.

شما در جلو صفحه نمایش سری ترانسفورمر بوک یک دوربین ویدیویی استاندارد خواهید داشت و در پشت آن هم از یک دوربین ۵ مگاپیکسلی استفاده شده است. و آخرین نکته هم اینکه اظهار نظر درباره قیمت یا زمان ارائه آن، به بعد از عرضه نسخه نهایی ویندوز 8 موکول شده است.

zshbook001.jpg

zshbook008.jpg