محدودیت 140 کاراکتری شبکه اجتماعی توییتر حذف می شود

شبکه اجتماعی توییتر

شبکه اجتماعی توییتر که در اطلاع رسانی اخبار، رویدادها، اتفاقات و وقایع مهم در طی چند سال اخیر چه در ایران و چه در سایر کشورها، نقش بسیار مهمی داشته است، قصد ایجاد تغییر بزرگی در نوع پیام رسانی خود را دارد.

یکی از خاصیت های مهم توییتر که همه کاربران این شبکه اجتماعی از آن آگاهی دارند و همواره توییت های خود را در این قالب تولید می کنند، این است که تنها قادر به نوشتن 140 کاراکتر برای هر توییت هستند.

اما بر طبق آخرین خبرها توییتر قصد تغییر شمارش کاراکترهای هر توئیت را دارد تا به کاربران آزادی بیشتری برای نوشتن پیام‌های طولانی‌تر بدهد.

بنا بر اظهارات شخصی که با تصمیمات توئیتر آشناست، این شرکت شبکه اجتماعی به زودی شمارش تصاویر و لینک‌ها را به عنوان بخشی از محدودیت ۱۴۰ کاراکتری برای پیام‌ها حذف می‌کند و این اقدام که احتمالا در دو هفته آینده رخ می‌دهد، گامی در جهت تغییری بزرگتر برای در اختیار گذاشتن انعطاف بیشتر به کاربران در سایت است.

جک دورسی، مدیرعامل توییتر در ماه ژانویه گفته بود به دنبال راه‌های جدیدی برای به نمایش گذاشتن متن‌ها در توئیتر است و این به نحوه استفاده افراد از این سرویس بستگی دارد. برای مثال، بعضی افراد از متن‌های بزرگتر خود اسکرین‌شات گرفته و توئیت می‌کردند و یا چندین توئیت پشت سر هم را برای گفتن یک داستان می‌فرستادند.

تصمیم برای محدودیت ۱۴۰ کاراکتری توییتر از آنجا آغاز شد که راهی برای فرستادن توییت‌ها بود، در حالی که منطبق بر اطلاعات پیام‌های موبایلی بودند؛ راهی معمول برای فرستادن توییت‌ها در زمانی که این سرویس پیش از گسترش گوشی‌های هوشمند عرضه شد.

این شرکت چند ماه پیش تصمیم گرفت محدودیت توییت ‌ها را به ۱۰ هزار کاراکتر برساند، اما طبیعت سریع و مختصر بودن توئیتر مانع از پیوستن به چنین رقابتی شد.

مدیران ماه‌های اخیر را صرف تاکید بر استفاده توییتر به عنوان مقصدی برای رویدادهای زنده کرده‌اند. حذف احتیاج به کاراکتر برای لینک‌ها و تصاویر می‌تواند موجب تشویق کاربران به اضافه کردن رسانه‌های بیشتر در پست‌هایشان شود.

توصیه می کنیم در همین زمینه حتماً مقاله چگونه هشتگ های پربازدید را در شبکه اجتماعی توییتر شناسایی کنیم؟ را مطالعه کنید...

با پارمیس در شبکه های اجتماعی همراه باشید و جدیدترین اخبار و مقالات فناوری و حسابداری را دنبال کنید.
برای پیوستن به پارمیس، بر روی هر کدام از آیکن های شبکه اجتماعی در تصویر زیر کلیک کنید.

پارمیس در شبکه های اجتماعی

آخرین بار تغییر یافته شنبه, 01 خرداد 1395 11:05