راز وفاداری کاربران اپل چیست؟

راز وفاداری کاربران اپل

وفاداری به برند یا بی‌وفایی به آن، رفتاری است که هر یک از ما، آن را به شکلی در رفتار خود و اطرافیان‌مان تجربه کرده‌ایم. دو نفر از دوستان خود را در نظر بگیرید. فرض کنید یکی از آنها گوشی آیفون شرکت اپل و دیگری یکی از محصولات شرکت ال جی را استفاده می‌کند. حالا فرض کنید که هر دو نفر تصمیم به خرید گوشی جدیدی بگیرند. به نظر شما کدامیک از آنها،‌ به احتمال زیاد دوباره محصول دیگری از همان برند قبلی را خریداری خواهد کرد؟

شاید برایتان جالب باشد که بدانید ارزش کمپانی اپل یعنی 117 میلیارد دلار به ریال چه قیمتی است، این کمپانی به ریال حدودا 3,116,763,000,000,000 ریال ارزش دارد.

محصولات شرکت اپل که شامل تلفن همراه هوشمند، تبلت ها، پلیرها، لپ تاپ و ... می باشند طرفداران بسیاری دارد و مطمئناً شما نیز در بین اطرافیان و آشنایان خود، کسانی را میشناسید که با ورود محصولات جدید اپل، همچنان به آنها وفادار هستند و در هر شرایطی اپل را در اولویت برندهای محبوب خود قرار می دهد. در این مطلب قصد داریم به راز اپل در جذب این مشتریان وفادار اشاره کنیم و عوامل این وفاداری را بررسی کنیم.

-          کیفیت محصولات

محصولات شرکت اپل با توجه به قیمت نسبتاً بالایی که دارد اما از کیفیت آن ها از هر جهت می توان اطمینان داشت. اپل سعی دارد تا در تولید محصولات خود از بهترین تکنولوژی، مواد و دانش بهره ببرد تا محصولی که به مشتریان خود ارائه می کند بهترین باشد. این مسئله از همان ابتدای مسیر پیشرفت اپل قابل مشاهده بود و تلاش استیو جابز برای ساخت محصولی با کیفیت از همان ابتدا خط مشی اپل را مشخص نمود.

-          کارایی و ویژگی های منحصر به فرد

هر شرکتی سعی دارد تا محصولی جدید را با ویژگی های منحصر به فرد به بازار ارائه دهد. در غیر اینصورت ارائه محصولی تکراری چه مزیت و جذابیتی برای کاربران و خریداران خواهد داشت؟! در این مورد شرکت اپل توانسته است به خوبی در محصولات خود خلاقیت و کارایی را به درستی به کار گیرد و اینگونه توانست با ارائه هر کدام از نسخه های محصولات خود، توجه و کنجکاوی کاربران را برای استفاده از محصولات جدید جلب کند.

-          ظاهری شکیل و همه پسند

معمولاً خریداران محصولات اپل در هنگام خرید وسواسی برای ظاهر محصولی که خریداری می کنند ندارند. چرا که شرکت اپل سعی دارد سادگی و در عین حال ظاهر شکیل و زیبا و همه پسند را در تمامی محصولات خود اعمال کند و در این صورت کاربر را در شرایطی قرار می دهد که از لحاظ شکل ظاهری نگرانی ای نداشته باشد و با اطمینان خاطر به ویژگی های سخت افزاری محصول و امکانات منحصر به فرد آن توجه کند.

-          توجه به نیاز مشتری

یکی از رموز موفقیت اپل در تمامی این سالها، توجه به نیاز مشتریان بوده است. به این ترتیب که همواره با توجه به احتیاجات و نیازهای روزمره کاربران خود سعی در ارائه محصولات کاربردی و یا افزودن امکانات کاربردی برای دستگاه های هوشمند خود کرده است و به این ترتیب کاربران را ترغیب به همگام شدن با محصولات جدید خود کرده است.

-          خدمات مشتریان

اپل در طول 14 سال اخیر، تعریف جدیدی از مراکز ارائه خدمات امور مشتریان را ارائه کرده است، برای نمونه تمام شرکت‌ها مراکز فروش محصولات خود را بسیار پر زرق‌وبرق می‌سازند ولی وقتی وارد مراکز خدمات این شرکت‌ها می‌شوید، در بهترین حالت با یک محیط عادی روبرو خواهید بود که جذابیت بصری خاصی ندارد. علاوه بر این نیز اپل درکنار دریافت هزینه بالا برای خدمات خود، کیفیت بالایی در خدمات را ارائه می‌کند که این امر این شرکت را از سایر کمپانی‌های بزرگ جهان متمایز ساخته است.

بر اساس بررسی هایی که توسط نشریه تلگراف صورت گرفته است کمپانی اپل با ارزش تقریبی 117 میلیارد دلار با ارزش ترین کمپانی دنیا است. بعد از اپل دیگر غول دنیای فناوری یعنی گوگل قرار دارد که با ارزش تقریبی 107 میلیارد دلار در رده دوم ایستاده است. کمپانی های تکنولوژی به نظر می رسد در دنیا با ارزش ترین کمپانی ها محسوب می گردند و به همین دلیل در رده سوم نیز کمپانی IBM قرار گرفته است. دیگر غول دنیای فناوری اطلاعات یعنی مایکروسافت نیز در رده چهارم برترین کمپانی های دنیا از لحاظ برند قرار گرفته است. از معروفترین محصولات شرکت اپل میتوان به آیفون، آیپد اشاره کرد.