کمپین خنده در شبکه اجتماعی اینستاگرام

شبکه اجتماعی اینستاگرام

این واقعیت را به هیچوجه نمیتوان انکار کرد که شبکه های اجتماعی تاثیر بسزایی بر رفتار و عملکرد افراد در فضای واقعی و فضای مجازی دارد. این شبکه های اجتماعی با قدرتی بسیار زیاد و به سرعت می توانند یک رویداد را در میان کاربران اینترنت گسترش دهند؛ حال این رویداد مثبت باشد یا منفی در هر صورت کاربران گذرشان به آنها خواهد افتاد و با آنها رو به رو می شوند...

کمپین های مختلفی تا به امروز در انواع شبکه های اجتماعی با مضامین متفاوتی شکل گرفته اند. از کمپین های حمایت از محیط زیست که میتوان آن را جزو کمپین های موفق و تاثیرگذار دانست؛ تا کمپین های غیر اخلاقی!

در شبکه اجتماعی اینستاگرام که این روزها طرفداران بسیاری پیدا کرده است و اخیراً نیز در جدیدترین نسخه از نرم افزار خود، قابلیت مدیریت همزمان چند اکانت را به کاربران میدهد؛ کمپینی با نام بهخند در جریان است که شاید بتوان آن را جزو جریاناتی دانست که بر روحیه همه کاربران اینستاگرام تاثیر خواهد گذاشت.

کمپین گسترش شادی در اینستاگرام از سوی یک شرکت خمیردندان راه‌اندازی شده است که زمان و انرژی بیشتری را برای بهبود کیفیت حال شهروندان اختصاص می دهد. در این کمپین گرفتن عکس دسته‌جمعی و خندان به روش سلفی پیشنهاد می‌شود تا مخاطبان به شرکت در حرکتی جمعی تشویق شوند و نتیجه را نیز به نمایش بگذارند و ضمناً همه میدانیم که خنده مسری است... بنابراین این جریان جالب نه تنها به بهبود روحیه شرکت کنندگان، بلکه به بهبود روحیه بازدیدکنندگان این شبکه اجتماعی نیز کمک می کند.

به همین منظور، صفحه‌ اینستاگرام این شرکت، هر روز با عکس‌های انرژی‌بخش و خندان مخاطبان که با هشتگ بهخند به اشتراک گذاشته شده‌اند، پست‌هایی درباره مزایای لبخند و راهکارهایی برای تبدیل هر فرصتی به لحظاتی شاد و به یادماندنی به‌ روز می‌شود.

در همین زمینه پیشنهاد می کنیم مقاله هشتگ چگونه وارد شبکه های اجتماعی شد؟ را نیز مطالعه کنید...