الزام برخی فروشگاه‌ها براحتساب مالیات ارزش افزوده درفاکتور

الزام برخی فروشگاه‌ها براحتساب مالیات ارزش افزوده درفاکتور - 1.0 out of 5 based on 7 votes
الزام برخی فروشگاه‌ها براحتساب مالیات ارزش افزوده درفاکتور

رییس بازرسی ویژه سازمان حمایت تاکید کرد: سازمان امورمالیاتی برخی فروشگاه‌ها را ملزم کرده که هشت درصد مالیات بر ارزش افزوده را حتما در فاکتور‌هایی که به مصرف‌کننده ارائه می دهند قید کنند.

رضا زرین‌گل، رییس بازرسی ویژه سازمان حمایت در پاسخ به این سوال که چرا برخی ازفروشگاه‌ها علاوه بر قیمت مندرج برروی کالاها، مبلغی را به عنوان مالیات بر ارزش افزوده از خریدار دریافت می کنند و این درحالی است که این کاری غیرقانونی محسوب می‌شود؟ گفت: سازمان امور مالیاتی برخی فروشگاه‌هارا ملزم کرده که حتما هشت درصد مالیات بر ارزش افزوده را در فاکتور‌های خود قید کنند و این‌ دسته از فروشگاه‌ها هشت درصد مالیات را از قیمت مصرف‌کننده کسر کرده و در انتهای فاکتور خرید مشتری آن را به رقم کلی خرید اضافه کرده و از مصرف‌کننده اخذ می‌کنند.

وی با بیان اینکه این موضوع تخلف نبوده ومشکلی را ایجاد نمی کند ادامه داد: تمام هزینه‌های کالا اعم از سود خرده‌فروشی، عمده‌فروشی، حمل‌ونقل،مالیات و …در قیمت نهایی کالا که بر روی آن ثبت می‌شود لحاظ شده بنابراین فروشندگان موظف هستند براساس قیمت درج شده کالای خود را به فروش برسانند.

زرین گل با تاکید بر این‌که با مراکزی که تخلف کرده برخوردهای قانونی لازم را انجام می‌دهیم گفت: بیشترین آمار تخلفات را گرانفروشی به خود اختصاص داده و در این زمینه هر گونه گزارشی که به ما ارسال شود اقدامات لازم را انجام می دهیم .

رییس بازرسی ویژه سازمان حمایت در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای در برخی اقلام تخفیفاتی را اعمال می‌کنند بیان کرد: سازمان حمایت روزانه قیمت‌گیری کرده و اگر موارد تخلفی را مشاهده کند با آن برخورد می‌کند و گرانفروشی مهم‌ترین تخلف واحد های صنفی محسوب می‌شود.

آخرین بار تغییر یافته شنبه, 11 مرداد 1393 08:58