2024-03-29 12:18:53

ارسال اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده به دولت تا پایان سال

معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان مالیاتی کشور با بیان اینکه فرار مالیاتی در این بخش وجود ندارد، از اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده و ارسال آن به دولت تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاری در خصوص میزان فرار مالیاتی در بخش مالیات بر ارزش افزوده گفت: از آنجا که مالیات بر ارزش افزوده تابعی از تولید ناخالص داخلی است و آنچه که در قانون آمده را همه ساله وصول کرده ایم می توان گفت که فرار مالیاتی در این بخش وجود ندارد.

معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان مالیاتی کشور با اشاره به اینکه ۹۹ درصد درآمدهای مالیات بر ارزش افزوده طی هشت ماهه امسال محقق شده است اظهارداشت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۰ درصد افزایش نشان می دهد.

طاری خاطرنشان کرد: در سال جاری ۱۰ گروه از مشاغل را برای نصب صندوق فروش از ابتدای سال ۹۳ فراخوان کرده ایم. وی با اشاره به اینکه نرخ مالیات بر ارزش افزوده طبق قانون هر سال یک درصد افزایش می یابد افزود: منتظریم این نرخ به حداکثری که قانون تعیین کرده برسد تا اصلاحیه قانون را ارائه دهیم و از سال ۹۵ اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه این نرخ باید به ۸ درصد تا پایان برنامه پنجم برسد بیان داشت: اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده از ابتدای برنامه ششم و از سال ۹۵ اجرا می شود. وی درباره اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده اظهارداشت: اصلاحیه قانون در دست بررسی است و به نظر می رسد سازمان مالیاتی تا پایان سال این اصلاحیه را جمع بندی کرده و به دولت ارائه دهد.

این مقام مسئول در سازمان امور مالیاتی کشور گفت: بر اساس ماده ۱۱ قانون مالیات بر ارزش افزوده، خدمات بانکی از پرداخت مالیات معاف است. بر همین اساس بانک ها و موسسات اعتباری مجاز، از پراخت مالیات بر ارزش افزوده معاف هستند.