آموزش رایگان مالیات بر ارزش افزوده برای تمامی اصناف، اتحادیه ها، کسبه و فعالان اقتصادی - 1.0 out of 5 based on 8 votes

سازمان امور مالیاتی کشور به منظور آشنایی همگان با مالیات ارزش افزوده دعوت به فراگیری کرد.

با توجه به ضرورت آشنایی تمامی اصناف، اتحادیه ها، کسبه، فعالان اقتصادی و اقشار مختلف جامعه با قانون مالیات بر ارزش افزوده، سازمان امور مالیاتی کشور بدینوسیله ازتمامی گروه های اقتصادی و طبقات مختلف اجتماعی که تمایل به فراگیری آموزش رایگان نظام مالیات بر ارزش افزوده را در سراسر کشور دارند تقاضا می نماید در صورت تمایل جهت بهره مندی از آموزش رایگان این نظام مالیاتی درخواستهای آموزش خود را به صورت فردی یا گروهی در سامانه اینترنتی مالیات بر ارزش افزوده به آدرس WWW.eVAT.ir و یا سامانه مرکزی ثبت نام دوره های مختلف آموزشهای تخصصی آزاد و ضمن خدمت دانشگاه علوم اقتصادی به آدرس WWW.mataz.ir ثبت و یا درخواست مکتوب خود را به دبیرخانه معاونت ارزش افزوده به آدرس خیابان انقلاب، خیابان استاد نجات الهی، نبش کوچه شهید محمدی یا دانشگاه علوم اقتصادی به آدرس خیابان شهید سپهبد قرنی، خیابان سمیه ارسال نمایند.