2024-04-18 09:41:55

معافیت 700 هزار تومان حقوق ماهانه از مالیات

وکیلی: معافیت‌های مالیاتی بخش حقوق در لایحه اصلاح قانون به گونه‌‌ای اصلاح شده که اگر فردی تا ۷۰۰ هزار تومان در ماه یا ۸میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در سال حقوق دریافت کند، آن درآمد معاف از مالیات و مازاد آن ۱۰ درصد مشمول پرداخت مالیات می‌شود

معاون سازمان امور مالیاتی با اعلام ۴۰۰۰ میلیارد تومان مالیات معوق گفت: در اصلاحیه قانون مالیاتی درآمد ماهانه تا ۷۰۰هزار تومان معاف از مالیات است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از فارس، حسین وکیلی معاون سازمان امور مالیاتی امروز در نشست خبری با بیان اینکه یکی از اقدامات اساسی برای اصلاح نظام مالیاتی، اصلاح قانون است، گفت: نمایندگان با طرح یک فوریتی لایحه اصلاح قانون مالیاتی موافقت کردند و امیدواریم مراحل بررسی و تصویب آن نیز به زودی پایان یابد.

معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه در این اصلاحیه قانون حمایت از تولید با استفاده از معافیت‌های مدت‌دار و درصدی آمده است، گفت: همچنین تبعیضی که در بخش حقوق کارگران و کارمندان وجود داشت، از بین رفت.

وی ادامه داد: معافیت‌های مالیاتی بخش حقوق در لایحه اصلاح قانون به گونه‌‌ای اصلاح شده که اگر فردی تا ۷۰۰ هزار تومان در ماه یا ۸میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در سال حقوق دریافت کند، آن درآمد معاف از مالیات و مازاد آن ۱۰ درصد مشمول پرداخت مالیات می‌شود.

به گفته وکیلی شفافیت مالیاتی یکی دیگر از محورهای اصلاح قانون است، تا هرگونه تبعیضی در دریافت مالیات از بین برود.

وی اضافه کرد: برای این کار نیاز به اطلاعات صحیح و کامل از مؤدیان وجود دارد، زیرا در نظام فعلی حقوق‌بگیرانی که دریافتی مشخصی دارند، به راحتی مالیات می‌دهند، اما افرادی که فعالیت مشخصی ندارند، قابل شناسایی نیستند.

معاون سازمان امور مالیاتی با اشاره به گسترش پایه‌های مالیاتی برای افزایش درآمد گفت: در اصلاحیه قانون مالیات بر ثروت، جمع درآمد و مالیات سبز (مالیات مولفه‌های رعایت زیست محیطی برای صنایع) به پایه‌های مالیاتی اضافه شده‌اند.

وکیلی در مورد مسائل ارزی اظهار داشت: سازمان مالیاتی در بستر مقررات و بخشنامه‌های صادراتی اقدام خواهد کرد و در این خصوص جلسات مشترکی با وزارت صنعت و بخش خصوصی برگزار شده است.

وی افزود: نرخی معیار است که بخش خصوصی بر اساس استانداردهای مالی و واقعیت‌ها عمل کرده باشد و هر چه در دفاتر بخش خصوصی منعکس شده باشد، بر اساس آن اقدام خواهد شد.

معاون سازمان امور مالیاتی با اشاره به وجود برخی ابهامات در زمینه صادرات ریالی گفت: در این زمینه مشکل خاص وجود ندارد، فقط تنها موضوعی که هست، احراز ورود ریال حاصل شده از خارج از کشور است که برای رفع این مشکل از اتاق بازرگانی تقاضای ارائه راهکار شده است.