معرفی دو انجمن معتبر حسابداری

معرفی دو انجمن معتبر حسابداری - 1.0 out of 5 based on 1 vote
معرفی دو انجمن معتبر حسابداری

CIMA و ACCA دو انجمن حرفه‌ای بسیار معتبر حسابداری هستند که مرکز آنها در انگلستان و در تمام نقاط دنیا یا نمایندگی دارند یا به هر نحوی شناخته شده‌اند .

این انجمن‌های حرفه‌ای معتبر دنیا ابتدا افرادی را که دارای شرایط لازم هستند به عنوان دانشجو قبول می‌کنند و سپس سالی دو یا چند بار از دانشجویان آزمون کتبی به‌عمل می‌آورند و کسانی که بتوانند از عهده امتحانات بسیار مشکل آنها برآیند و سابقه کاری مفید نیز داشته باشند، به عنوان عضو آن انجمن‌ها شناخته می‌شوند. اعضای این انجمن‌ها می‌توانند پس از نام خود، از عناوین FCMA و FCCAیا ACMA برخوردار و ACCAاستفاده کنند و این عناوین می‌تواند درهای موفقیت بسیاری را برای افرادی که در حرفه‌های حسابداری یا حسابرسی فعالیت دارند، برای آنها باز کنند و از مزایای حقوقی بسیار بالایی در هر جای دنیا شوند

موفقیت در آزمون‌های این انجمن‌ها، غیر‌ممکن نیست ولی به هیچ وجه آسان نیست. انجمن‌های مذکور سرفصل مواردی را که آزمون می‌کنند از قبل اعلام می‌کنند و ممکن است حتی کتاب‌هایی را نیز برای راهنمایی معرفی کنند ولی سوالات آزمون‌ها به هیچ وجه از هیچ کتاب خاصی نیست

سوالات هر آزمون توسط افراد متخصص طرح می‌شوند (نه ترجمه یا کپی). به عبارت دیگر، این انجمن‌ها برای هر آزمون، افراد بسیار واردی را استخدام می‌کنند و از آنها می‌خواهند که طی چند ماه قبل از آزمون، سوالاتی را شخصا طرح کنند. بنابراین این سوالات به هیچ وجه نمی‌تواند و نباید تکراری، ترجمه شده یا از کتابی یا کتاب‌هایی برداشت شده باشد. یعنی کسی که در سر جلسه آزمون ورقه آزمون را باز می‌کند، برای اولین بار است که آن سوالات را مشاهده می‌کند

البته پاسخ دادن به همه سوالات یک آزمون یا کل قسمت‌های هر سوال، در اکثر موارد غیر ممکن است. به همین دلیل، آزمون دهندگان در اغلب موارد، فقط می‌توانند به قسمتی از یک سوال پاسخ دهند و هیچ آزمون‌دهنده‌ای نیز این انتظار را از خود ندارد که به تمام قسمت‌های یک سوال پاسخ دهد