کیف پول خرد آفلاین به بازار می آید

کیف پول خرد آفلاین به بازار می آید - 2.0 out of 5 based on 4 votes
کیف پول خرد آفلاین به بازار می آید

سرانجام پس از تلاشی بی‌وقفه عملیات کلیدگذاری پروژه همیان کارت به ثمر نشست تا این کارت در مسیر عملیاتی شدن خود یک قدم به جلو حرکت کند.
.به گزارش موسسه دیده‌بان آی‌تی، همیان کارت در واقع کیف پول خرد الکترونیک است که با عملیاتی شدن آن در سطح عمومی پرداخت هزینه خریدهای خرد بسیار سریع‌تر و امن‌تر صورت می‌پذیرد و در واقع طرحی است که نوید تحولی بزرگ را در زمینه کیف پول خرد الکترونیک می‌دهد.
.بر اساس این گزارش این پروژه طرحی بزرگ است که مدت مدیدی است توسط شرکت توسعه و نوآوری شهر با همکاری بانک شهر و شرکت توسعه سامانه‌های نرم‌افزاری نگین (‌‌توسن) در حال پیشرفت است و چندی پیش به همت کارشناسان شرکت توسن عملیات کلیدگذاری پروژه به پایان رسید.
.این گزارش می‌افزاید: در فرآیند کلیدگذاری به سبب اهمیت وجود سطح امنیتی بالا از آخرین استانداردها استفاده شده است. همچنین در خصوص تفاوت اصلی این کارت‌ها با کارت‌های شتابی هم می‌توان به این مساله اشاره کرد که در این نوع کارت‌ها پول در خود کارت است و به صورت آفلاین پردازش‌های مورد نیاز را صورت می‌دهد؛ بنابراین در لحظه استفاده، نیازی به وصل شدن به سرور مرکزی ندارند و مراحل تسویه و پردازش‌های بعدی در طی یک برنامه زمانی از طریق اتصال به سرور صورت می‌پذیرد.
.پول خرد الکترونیک در واقع پولی است که به جای سکه همراه استفاده می‌شود و این به آن معنی است که هم جمع مبلغ و هم هر تراکنش محدود است. بنابراین پیش‌بینی می‌شود این کارت کاربردهای فراوانی در زندگی روزانه افراد داشته باشد