پشتیبانی انجمن حسابداری مدیریت آمریکا از ایجاد شورای استانداردهای حسابداری شرکتهای خصوصی - 1.8 out of 5 based on 5 votes

انجمن حسابدارن مدیریت آمریکا پشتیبانی خود از طرح بنیاد حسابداری مالی در ایجاد شورای اسانداردهای حسابداری شرکت های خصوصی برای بهبود فرآیند استانداردگذاری شرکت های خصوصی را اعلام کرد.
انجمن حسابداران مدیریت پیش تر به صورت کلی از طرح اولیه ی پیشنهادی بنیاد حسابداری مالی در اواخر اکتبر سال گذشته پشتیبانی کرده بود. در ژانویه ی 2012 انجمن حسابداران مدیریت بیانیه ای را منتشر کرد که بیانگر خلاصه ی نامه ی اعلام نظر این انجمن به هیات منای بنیاد حسابداری مالی در پشتیبانی از طرح پیشنهادی آن بود.
جف تامسن رئیس هیات مدیره و مدیر عامل انجمن حسابداران مدیریت در بیانیه ی خود گفت :" شرکت های خصوصی نقش مهمی در حیات و رشد اقتصادی آمریکا دارند.پیش تر به بنیاد حسابداری مالی اعلام کرده بودیم که توازن مناسب در توصیه های اکتبر دست یافته است-فرآیند فرآیند استانداردگذاری که به شرکت های خصوصی اتکاپذیری ، انعطاف پذیری و چابکی ایجاد رشد اقتصادی پایدار می دهد."

انجمن حسابداران مدیریت اعلام کرده است. که هم اکنون بسیاری از توصیه های اولیه از اعلام نظر ژانویه در طرح شورای شرکت خصوصی مسئولیت ها و نحوه ی عملیات از جمله جزئیات مربوط به تنظیم دستورکاری ، دوره های عضویت ، تعداد جلسات و فرآیند نظارتی ، گنجانده شده است.

آخرین بار تغییر یافته سه شنبه, 17 مرداد 1391 13:22