هیچ منعی برای دریافت اظهارنامه های کاغذی وجود ندارد.

هیچ منعی برای دریافت اظهارنامه های کاغذی وجود ندارد. - 1.0 out of 5 based on 2 votes
هیچ منعی برای دریافت اظهارنامه های کاغذی وجود ندارد.

کلیه حوزه های مالیاتی سراسر کشور در کنار دریافت اظهارنامه های الکترونیکی کماکان ملزم به دریافت اظهارنامه ها به صورت کاغذی نیز می باشند. . علی عسکری رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور که امروز در نشست خبری با خبرنگاران سخن می گفت ضمن اعلام مطالب فوق تاکید کرد چنانچه هر یک از همکاران سازمان از دریافت اظهارنامه کاغذی مودی خوداری نماید این ا مر به هیچ عنوان برای ما قابل پذیرش نخواهد بود. . رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور همچنین از فراهم سازی بستر دریافت اظهارنامه های مالیاتی از طریق واحد های پستی سراسر کشور خبر داد و افزود کسانی که اظهارنامه های خود را به صورت کاغذی ارائه نمایند می توانند ۵۰درصد مالیات خود را به صورت نقدی و ۵۰درصد را به صورت قسطی پرداخت نمایند. . که البته در صورت ارائه اظهارنامه به صورت الکترونیکی مبلغ پرداخت نقدی مالیات ۳۰درصد نقد و ۷۰ درصد اقساط خواهد بود . . عسکری از دریافت بالغ بر ۴۵۰ هزار اظهارنامه مالیاتی تاکنون نیز خبرداد و میزان دریافت روزانه اظهارنامه الکترونیکی را بالغ بر ۱۰۰هزار اظهارنامه در روز اعلام کرد. . پست های مرتبط تسهیلات دولت برای دریافت مالیات از اصناف ارائه اظهارنامه مالیات عملکرد نیازی به مهر اتحادیه ندارد الکترونیکی شدن اظهارنامه های مالیاتی مالیات اظهارنامه‌های الکترونیک۳۰درصد نقد و مابقی در ۷ قسط دریافت می‌شود. دریافت نخستین اظهارنامه مالیات ارزش افزوده ۵ درصدی از اول تیر تا ۱۷ تیر آغاز دریافت اظهارنامه های مالیاتی در سراسر کشور + خبر تکمیلی هیچ منعی در کاهش نرخ بیمه شخص ثالث وجود ندارد.

آخرین بار تغییر یافته شنبه, 24 تیر 1391 17:15