با پارمیس 360 بیشتر آشنا شوید

پارمیس آی تی :  برای صاحبان هر کسب و کار کوچک یا بزرگ ، اصلی ترین دغدغه رسیدگی دقیق به امور مالی و دسترسی جامع و کامل به حساب و کتاب های خود در هر ساعت از شبانه روز و در هر مکانی که هستند ، بدون هیچگونه محدودیت در دسترسی است . امروزه نرم افزار های حسابداری مختلفی برای رفع این دغدغه ها توسط شرکت های مختلف ارائه شده اند . اما همواره معضل هایی وجود داشته که تحت پوشش هیچ یک از این نرم افزار ها قرار نگرفته اند و یا امکانات اضافی در آن ها وجود داشته اند که بلا استفاده باقی مانده و فقط هزینه ی اضافی بدون بهره برداری برای مدیران بوده است .

شرکت پارمیس آی تی با شناسایی و مطالعه ی این معضلات و دغدغه ها ، اقدام به ارائه ی راهکاری با نام پارمیس 360 کرده است . این راهکار مبتنی بر فضای ابری (cloud) ، برای اولین بار در ایران توسط این شرکت معرفی شده است و با امکانات کامل و قابلیت هایی بی نظیر ، بهترین انتخاب برای هلدینگ ها ، مجتمع های تجاری ، شرکت های بزرگ و کوچک و ... است .

پارمیس 360 یک راهکار جامع و به اصطلاح مالتی پلتفرم است . به این معنا که شما می توانید با استفاده از دستگاه ها و سیستم عامل های مختلفی که در دسترس دارید ، به آسانی به تمام اطلاعات مورد نیازتان مانند گزارشات صندوق ها ، گزارشات بانک ها ،جمع فروش روزانه و ماهانه و بسیاری موارد دیگر دسترسی داشته باشید .

با توجه به شناختی که یک مدیر از نیاز های کسب و کار خود دارد ، بهره گیری از یک نرم افزار کامل با همه ویژگی هایی که برای کار خود لازم می بیند ، همچنین هوشمندی در انتخاب امکانات مورد نیاز و هزینه های جانبی آن ، موضوعی مهم و چالش برانگیز است . تیم مشاوران شرکت پارمیس آی تی با توجه به این مسئله و چالش ، امکانات راهکار پارمیس 360 را به طور اختصاصی برای نیازهای مشتریان ارائه می دهند و از این رو در انتخابی صحیح و به صرفه ، بدون هیچگونه امکانات اضافی غیر کاربردی و هزینه ی تراشی ، مدیران را به بهترین نحو یاری می نماید .

در ادامه به معرفی بیشتر امکانات پارمیس 360 می پردازیم  و با مزایای آن آشنا می شویم :

با پارمیس 360 بیشتر آشنا شوید

پرتال مدیریتی

این نرم افزار جامع در پرتال مدیریتی خود امکان دسترسی 24 ساعته از هر مکان را از طریق وب فراهم کرده است . با این پرتال شما می توانید برای محصولات و خدمات خود عکس بگذارید ، کالا و خدمتتان را دسته بندی کنید ، مشتریان و سفارشات آن ها را مدیریت کنید و به زیر سیستم های حساب ها ، انبار ، خزانه و کالاهایتان دسترسی داشته باشید . هم چنین می توانید حقوق دسترسی کاربران را مدیریت کنید و به کاربران خاص خود ، صندوق و بانک مورد نظرتان را اختصاص دهید .

از امکانات دیگر این پرتال گزارش گیری از صورتحساب صندوق ها ، بانک ها و اشخاص است . گزارشات جمع فروش به صورت روزانه و ماهانه به تفکیک شعب و کاربران و امکان اخذ این گزارش ها به صورت مجزا و در مجموع ، تنها تعدادی از ویژگی هایی است که با این پرتال مدیریتی می توانید به آن ها دسترسی داشته باشید و از آن ها بهره ببرید . مشاوران پارمیس 360 در انتخاب این امکانات متناسب با نوع کسب و کارتان ، شما را به طور کامل و دقیق راهنمایی می کنند .

اپلیکیشن های فروش پارمیس اسمارت

نرم افزار های فروش پارمیس اسمارت برای اولین بار در ایران ، مبتنی بر سیستم عامل های مختلف تولید و عرضه شده است . پارمیس 360 بر سیستم عامل های  مختلفی مانند Windows ، IOS ، Android ، Mac و ... امکان نصب و اجرا دارد . از این رو با هر امکاناتی که دارا هستید می توانید از این نرم افزار استفاده کنید و حتی از چند طریق و دستگاه به آن دسترسی داشته باشید .

پارمیس اسمارت روی کارتخوان!

از دیگر امکانات پرکاربرد پارمیس 360 کارتخوان های اندرویدی بانکی با قابلیت اتصال به پرتال مدیریتی است . حتی اگر خرده فروش هستید و کسب و کاری کوچک مانند یک مغازه یا کارگاه کوچک دارید ، با نصب پارمیس اسمارت روی کارتخوان اندرویدی ، یک صندوق فروش سیار و بدون محدودیت در فضای استفاده خواهید داشت که بهترین انتخاب برای شما خواهد بود . ویژگی خاص و منحصر به فرد این دستگاه قابلیت تعامل با سیستم های پرداخت بانک ها و ارائه ی فاکتور فروش به صورت همزمان است . ویژگی های دیگر پارمیس اسمارت به شرح زیر است :

• کاهش هزینه های اولیه با داشتن 3 دستگاه در 1 دستگاه ( دستگاه صدور فاکتور اندرویدی ، کارت خوان و پرینتر )

• کاهش چشمگیر هزینه های ثانویه شامل هزینه های نگهداری و ملزومات مصرفی

• قابلیت حمل و نقل آسان و ظرفیت باتری بالا

• قابلیت اتصال به cloud از طریق WIFI و یا دیتا 3G و 4G

و ...

شرکت پارمیس با در نظر گیری امکانات و نیاز های مشتریان ، با ارائه ی فناوری پارمیس 360 ، امکانات یکپارچه و منحصر به فردی برای فروشگاه ها و مدیران مراکز تجاری و .. قرار داده است .

داشبورد مدیریتی

مدیران گروه ها و مجتمع های تجاری از طریق این داشبورد می توانند گزارشات فروش را به تفکیک شعب یا به صورت کلی ، روزانه و ماهانه و همچنین نمودار های فروش را اخذ و یا مشاهده کنند ،

فروشگاه اینترنتی

امروزه نیاز به حضور هر فروشگاه بزرگ و مجتمع تجاری در فضای وب ، بیش از پیش احساس می شود و فروش آنلاین محصولات و خدمات به عضوی جدا نشدنی از فضای مجازی بدل شده است . مدیران می توانند با بهره گیری از این نیاز و ویژگی ، با راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی ، رونق کسب و کار خود را بهبود ببخشند . طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی یکپارچه برای مراکز تجاری همراه با طراحی گرافیکی اختصاصی ، گزارش فروش های انجام شده ، نمایش جشنواره های فروش برای هر فروشگاه ، محصولات و خدمات ارائه شده توسط هر فروشگاه و ... از امکانات داشتن یک فروشگاه اینترنتی است .

اپلیکیشن موبایل

در صورتی که برای مجتمع تجاری شما یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی و طراحی شد ، بهترین مکمل برای هرچه بهتر رونق گرفتن فروش آنلاین شما ، استفاده از اپلیکیشن های موبایلی است که امکان دسترسی آسان و سریع را برای کاربران شما مهیا می کند . با انتخاب این آیتم از پارمیس 360 ، طراحی گرافیکی اپلیکیشن شما به صورت اختصاصی صورت می پذیرد و تمامی امکاناتی که در سایت شما قابل دسترس بود ، مانند امکان دسترسی به همه ی فروشگاه ها ، امکان رویت جشنواره های فروش ، نمایش لیست کالا به صورت گرافیکی و امکان سفارش آنلاین ، از طریق اپ نیز قابل استفاده است .

نرم افزار صندوق فروشگاهی پارمیس پرو ، برای صندوق های فروش ویندوزی است که امکانات کامل حسابداری را در کنار امکانات پوز فروش در اختیار کاربر قرار می دهد و ابزاری مناسب برای فروشگاه های خرده فروشی در صنوف مختلف می باشد .

پارمیس 360 اولین راهکار خرده فروشی مبتنی بر کلود و مالتی پلتفرم در ایران می باشد . این راهکار شامل پرتال مدیریتی مبتنی بر کلود و اپلیکیشن های صندوق فروش مالتی پلتفرم اندروید ، ویندوز ، ios، می باشد که امکان دسترسی از هر نقطه جهان و به صورت 24 ساعته و برای مراکز چند شعبه ای را فراهم می کند . برای اطلاع بیشتر و سفارش دستگاه کارتخوان اندرویدی با مرکز فروش پارمیس تماس بگیرید .

آخرین بار تغییر یافته یکشنبه, 25 شهریور 1397 11:09