چهارشنبه, 03 اسفند 1390 15:56

پسندیــدم
0 آرا

برای نرم افزار ما یک ریال هم نپردازید!!! مگر آنکه از آن مطمئن شوید

پارمیس در راستای رعایت حقوق والای مصرف کننده و همچنین اطمینان متقاضیان و مشتریان، از امکانات نرم افزارهای مالی و حسابداری پارمیس و همچنین اطمینان از خدمات مطلوب ما، نسخه آزمایشی رایگان نرم افزار خود را در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد.

شما می توانید با دانلود و یا درخواست ارسال سی دی آزمایشی، قبل از خرید نهایی نسبت به بررسی امکانات نرم افزار اقدام نموده و سپس با توجه به امکانات مورد نظر نسبت به سفارش نرم افزار مورد نیاز اقدام نمائید.

نسخه آزمایشی رایگان پارمیس به گونه ای طراحی گردیده است که شما در هنگام استفاده از آن می توانید نوع نسخه نرم افزار (فروشگاهی – شرکتی – تولیدی) و همچنین سطح نرم افزار (ساده – متوسط – پیشرفته) را انتخاب نموده و نرم افزار مورد نظر را مورد بررسی قرار دهید. همچنین از این طریق می توانید تفاوت های نرم افزار ها و همچنین نسخه های آنها را نیز مورد بررسی قرار دهید.

دانلود نرم افزار حسابداری و مالی پارمیس

شما می توانید نرم افزار حسابداری پارمیس را با کلیک کردن بر روی دکمه زیر دانلود کنید.

دانلود رایگان دمو آنلاین

چه تفاوتی در نسخه های آزمایشی با نسخه اصلی وجود دارد ؟

در نسخه آزمایشی شما به مدت یک ماه کلیه نسخه ها و امکانات پارمیس را می توانید مشاهد کنید و از نظر امکانات هیچ تفاوتی با نسخه اصلی ندارد .

با نسخه آزمایشی تا چه مقدار می توان کار کرد ؟

نسخه ازمایشی را می توان تا یک ماه و یا تا مقدار 300 سند اتوماتیک استفاده و تست نمود

پارمیس نسخه های ازمایشی را پشتیبانی می کند ؟

بله ، پارمیس نتنها نسخه ازمایشی را پشتیبانی می کند بلکه اموزش نیز همراه با این نسخه به مشتری خواهد داد

خواندن 140248 بار آخرین بار تغییر یافته سه شنبه, 24 مرداد 1396 09:47