بخشنامه بخشودگی جرائم فروردین ماه ۱۳۹۵ در خصوص پرداخت مالیات حقوق و مالیات

بخشنامه سازمان امور مالیاتی

موضوع بخشنامه : بخشودگی جرائم فروردین ماه ۱۳۹۵ در خصوص پرداخت مالیات حقوق و مالیات قطعی موضوع تبصره ماده ۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم و لیست های مربوطه تا تاریخ ۱۳۹۵/۰۳/۱۹

ماده : ۸۶ و تبصره آن

مخاطبین / ذینفعان : امور مالیاتی شهر و استان تهران و ادارات امور مالیاتی

با عنایت به اصلاحات اخیر قانون مالیاتهای مستقیم و تغییرات به عمل آمده در سامانه حقوق و دستمزد این سازمان و به منظور تکریم  مؤدیان گرامی از انطباق سیستم های نرم افزاری حقوق با فرمت جدید مالیاتی و فراهم آوردن زمینه اجرای تکالیف قانونی و بنا به اختیار حاصل از ماده ۱۹۱ قانون مالیات‌های مستقیم ادارات کل امور مالیاتی موظفند:

امکان برخورداری از بخشودگی صد در صد (۱۰۰%) جرائم تأخیر در پرداخت مالیات حقوق و تسلیم فهرست دریافت کنندگان حقوق و وجوه موضوع تبصره ماده ۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم اصلاحی مصوب ۱۳۹۴/۰۴/۳۱ را در صورت درخواست کتبی برای آن دسته از مؤدیان مالیاتی که پرداخت بر درآمد حقوق فروردین ماه ۱۳۹۵ و مالیات مقطوع موضوع تبصره فوق به همراه فهرست دریافت کنندگان وجوه مزبور وفق مقررات تا پایان روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۳/۱۹ تسلیم کرده باشند را فراهم نمایند. ضمناً اختیار بخشودگی جرایم مذکور به مدیران کل امور مالیاتی ذیربط تفویض می گردد.

سید کامل تقوی‌نژاد