هزینه ها و مخارج خود را چگونه مدیریت کنیم؟

مدیریت مخارج و هزینه ها

گاهاً عدم موفقیت‌های مالی به علت داشتن الگوهای مالی و روش حسابداری قدیمی و نادرست اتفاق می‌افتد. شما با تغییر این الگوها، می‌توانید رفتارهای مالی‌تان را بهبود ببخشید و به موفقیت‌های بیشتری دست پیدا کنید و از همین طریق، بر چگونگی خرج و مخارج خود مدیریت داشته باشید.

یک راه خوب برای خارج‌شدن از چهارچوب الگوهای قدیمی این است که برنامه حسابداری و مالی مشخصی داشته باشید و مصارف و مخارج‌ تان را بودجه‌بندی کرده و درصد مشخصی از درآمدتان را به کارها و فعالیت‌های مورد نظرتان تخصیص دهید و سعی کنید از این الگو پیروی کنید.

این کار کمک می‌کند تا بهتر بتوانید هزینه‌هایتان را مدیریت کنید. برای شروع می‌توانید از الگوی پیشنهادی که در این مقاله به آن اشاره میکنیم استفاده کنید. همچنین روش دیگری که کاربران و مشتریان پارمیس از آن استفاده می کنند و تا به امروز استقبال زیادی از آن صورت گرفته است، استفاده از نرم افزار حسابداری رایگان پارمیس همراه می باشد که امکان مدیریت هزینه ها، حسابداری و حسابرسی شخصی را برای کاربران فراهم می کند. کاربردها و کارایی نرم افزار حسابداری رایگان پارمیس همراه در رسانه هایی مانند سایت ذره بین و برنامه تلویزیونی به روز نیز بازتاب وسیعی داشته است. الگویی برای بودجه بندی مخارج در ادامه آورده شده است:

55 درصد برای نیازهای اصلی و روزمره:

معمولا بیشترین بخش درآمد، صرف مواردی مانند خوراک، پوشاک، مسکن، بیمه، لوازم خانگی و چیزهایی از این دست، که جزء ضروریات زندگی هستند؛ می‌شود. این موارد هزینه‌های بالایی دارند اما آن‌قدر ضروری هستند که نمی‌توان از آنها چشم‌پوشی کرد.

10 درصد برای یادگیری و آموزش:

برای تقویت قوای ذهنی و افزایش توانایی‌هایتان و برای اینکه بیشتر بیاموزید و رشد کنید، مبلغی در نظر بگیرید. با این کار موقعیت‌ها و فرصت‌های جدیدی پیش رویتان قرار خواهد گرفت و به موفقیت‌ها و پیشرفت‌های بیشتری دست پیدا خواهید کرد.

10 درصد برای تفریح و لذت:

هر ماه بخشی از درآمدتان را برای تفریحات و علاقه‌های شخصی‌تان در نظر بگیرید. سعی کنید این احساس را از خودتان دور کنید که پولتان به هدر می‌رود. خرج‌کردن پول در مواردی که موردعلاقه شماست، باعث شادی و آرامش شده و احساس لذت و رضایت از زندگی را در شما بالا می‌برد.

10 درصد برای پس‌انداز:

هر ماه مبلغی برای اهداف و برنامه‌های بلندمدت، مانند خرید مسکن، پس‌انداز کنید. از این مبلغ می‌توانید برای باز پرداخت یک وام یا شرکت در سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت و مطمئن استفاده کنید.

10 درصد برای پس‌انداز بازنشستگی:

بهتر است پولی را که در این حساب نگه می‌دارید، خرج نکنید مگر اینکه بتوانید پول بیشتری تولید کرده، سرمایه‌گذاری کنید و در دراز مدت بتوانید از محل این پول درآمد بیشتری به دست آورید.

5 درصد برای هدایا و امور خیریه:

این حساب می‌تواند یکی از قسمت‌های مهم بودجه شما باشد تا به وسیله آن احساس سخاوتمندی، بخشش و کمک به دیگران را تجربه کنید. با این پول می‌توانید به افراد خانواده و دوستان‌تان هدیه بدهید، در امور خیریه و هر فعالیتی که به تحقق اهداف عمومی و مردمی کمک کند، شرکت کنید. این کار باعث می‌شود از خرج‌کردن پول احساس بدی نداشته و نسبت به ثروتمند شدن و قدرت ناشی از آن حس خوبی داشته باشید.

این الگو فقط یک نمونه پیشنهادی است و هر فردی می‌تواند با هر میزان درآمد، برنامه حسابداری و مالی متناسب با موقعیت و وضعیت خودش تنظیم کند و مقدار پولی که در اختیار دارد، به درصد های کوچک‌تری تقسیم کرده و بودجه‌بندی کند.

یکی از مزایای داشتن الگو و برنامه مشخص مالی این است که شما را از چهارچوب‌های قدیمی دور کرده و به شما کمک می‌کند تعادل را رعایت کنید و با هزینه بیش از اندازه در یک بخش، به اهداف‌تان در سایر بخش‌ها لطمه وارد نکنید.

برای دانلود رایگان نرم افزار حسابداری موبایل و مشاهده امکانات نرم افزار حسابداری موبایل پارمیس همراه که متناسب با سیستم عامل های اندروید و IOS طراحی شده است میتوانید اینجا کلیک کنید.

آخرین بار تغییر یافته سه شنبه, 15 دی 1394 16:22