کار با نرم افزار پارمیس را چگونه ارزیابی می کنید؟

آسان - 33.6%
نسبتا آسان - 31.3%
سخت - 22.7%
نسبتا سخت - 12.4%
اين نظرسنجي به پايان رسيده است on: 05 ژانویه 2018 - 10:05

نمایندگی فروش

باشگاه مشتریان پارمیس

دهم آبان سالروز تولد نرم افزار حسابداری پارمیس گرامی باد!

دهم آبان سالروز تولد نرم افزار حسابداری پارمیس گرامی باد! - 5.0 out of 5 based on 10 votes
دهم آبان سالروز تولد نرم افزار حسابداری پارمیس گرامی باد!

فناوری اطلاعات پارمیس تولید کننده ی نرم افزار های مالی و حسابداری، در آستانه ی چهارده سالگی تاسیس این شرکت مفتخر است با عزیزانی چون شما خانواده ی بزرگ پارمیس همراه بوده است . از همان روزهای نخست  اندیشه ی خدمت به مشتریان و اعتلای ایران اسلامی را در سر پروراندیم تا اکنون  با کوله باری از تجربه و افتخاراتی متعدد  در خدمت شما باشیم. در این چهارده سال سعی کردیم از همه ی تکنولوژی های جدید به منظور بروز رسانی و افزایش سطح کیفی و رضایت شما بهره مند گردیم. از اقدامات مهمی که در سال گذشته انجام شد می توان به باشگاه مشتریان پارمیس اشاره کرد که به منظور پشتیبانی 24 ساعته ی آنلاین راه اندازی شد و به یاری شما همراهان همیشگی پارمیس بالغ بر پنج هزار مشترک دارد. عرضه ی پارمیس همراه روی دو پلت فرم اندروید و ای او اس به عنوان اولین نرم افزار حسابداری همراه و رایگان گام دیگری بود که پارمیس را در این عرصه نیز متمایز می نماید.  تا به امروز بیش از سیصد هزار کاربر برنامه ی پارمیس را روی گوشی های هوشمند خود نصب و استفاده کرده اند. عرضه ی پارمیس استار به صورت جدی و حرفه ای گام دیگری بود درتولید نرم افزارهای جامع ERP و MIS پیشرفته در ایران که با تلاش متخصصین پارمیس برای مراکز اقتصادی متوسط و بزرگ انجام شد. گروه تولید و برنامه نویسی پارمیس استار همواره در حال بروزرسانی امکانات مختلف این نرم افزار هستند.

امیدواریم با داشتن سرمایه هایی چون شما عزیزان بتوانیم در همه ی عرصه ها بهترین باشیم.

فناوری اطلاعات پارمیس ضمن گرامی داشت دهم آبان ماه سالگرد تولد نرم افزار حسابداری پارمیس،  جشنواره ی ویژه ای از هشتم تا پانزدهم آبان ماه برگزار می نماید.

برای شما که منتظر جشنواره ی استثنایی تولد پارمیس بوده اید از 8 تا 15 آبان ماه هدایای ویژه ای به شرح زیر تدارک دیده ایم:

1-       با خرید پکیج (نرم افزارحسابداری  ، ماژول و سامانه ی پارمیس) ، ۲5% هدیه بگیرید.

2-       با ارتقای نرم افزار حسابداری خود به پارمیس پلاس از تخفیف  25% بهره مند شوید.

3-       با خرید یک  نرم افزار پارمیس یک سامانه پیام کوتاه نسخه یک ، هدیه بگیرید.

سالروز تولد  پارمیس را با شما خانواده ی بزرگ پارمیس گرامی می داریم.

منتظر تماس شما هستیم.

آخرین بار تغییر یافته شنبه, 09 آبان 1394 16:47

1 نظر

• لینک نظر