همه چیز درباره حساب های پی پال - قسمت سوم

21 خرداد 1397     |      آخرین بار تغییر یافته شنبه, 09 تیر 1397 09:56

در این قسمت میخواهیم مواردی را که باعث اختلال، حذف و یا بلوکه شدن حساب پی پال ایرانیان می شوند را بررسی کرده و راه های فرار از این دست اختلال ها را بررسی کنیم.

ورود یا قرار داشتن در سایت PayPal با IP کشور ایران

در چه زمانی اتفاق می افتد؟

این مشکل وقتی رخ می دهد که در زمان ورود و قرار داشتن (Log In شدن یا Log In بودن) در اکانت PayPal، با IP ایران باشید. گاهی این مشکل به دلیل قطع شدن لحظه ای سرور رخ می دهد یا وقتی شهروند یا مقیم یک کشور خارجی از روی بی اطلاعی برای اولین بار با آی پی ایران به اکانت پی پال خود وصل می شود.

پیامد آن؟

در صورت بروز این اشتباه، اکانت پی پال در وضعیت Limited (لیمیت) قرار می گیرد و تقریباً تمامی قابلیت های اکانت پی پال سلب می شود. در این وضعیت امکان ارسال پول، خرید از درگاه و انتقال پول از اکانت پی پال به حساب بانکی متصل به آن جهت برداشت پول وجود ندارد و تنها امکان موجود، دریافت پول است. قابلیتی که در صورت عدم امکان خارج کردن اکانت از این وضعیت، مثل از دست دادن مبلغ دریافت شده می باشد چون هیچ راهی برای استفاده از موجودی اکانت پی پال در این وضعیت وجود ندارد.

چگونگی پیش گیری

عدم ورود به اکانت پی پال با IP کشور ایران و حصول اطمینان از عدم تغییر IP در هنگاه کار با پی پال و Log In بودن در اکانت پی پال.

راه حل

ارائه مستنداتی مثل قبض برق یا تلفن و مدارک رسمی شخص یا شرکت که ثابت کند، شما به عنوان صاحب حساب پی پال در ایران حضور ندارید و در کشور دیگری فعالیت می کنید. از آنجا که معمولاً ایرانی ها با اطلاعات غیر واقعی اقدام به ایجاد اکانت پی پال می نمایند، معمولاً در این مرحله دچار مشکل می شوند.

خدمات اصلی پی پای چه هستند؟

دریافت مبلغ از منبعی ناشناس یا نامطمئن

در چه زمانی اتفاق می افتد؟

زمانی که شما پولی را از منبعی نامعتبر دریافت کنید، ممکن است با پیامدهایی روبرو شوید. اعتبار برای یک منبع دریافت پول به این معناست که آن پول از چه طریقی به دست آمده است و بابت ارائه چه کالا یا خدماتی دریافت شده است. این که کل این فرآیند خرید و فروش (تراکنش مالی) کاملاً مطابق قوانین بین المللی باشد و ناقض تحریم ها نباشد اصلی مهم برای پی پال محسوب می شود و در این راستا پی پال به صورت دوره ای و به صورت تصادفی از کل تراکنش های انجام شده در دنیا، نمونه هایی را انتخاب می کند و از دو طرف تراکنش مالی می خواهد تا جهت اثبات قانونی بودن و ناقض تحریم نبودن آن تراکنش مدارک لازم را ارائه نمایند. همین کنترل های دوره ای و تصادفی باعث می شود که دریافت پول از منابع نامشخص یا نامعتبر در پی پال دارای ریسک بسیار بالایی باشد.

پیامد آن

پی پال ممکن است در صورت بروز این مساله، آن تراکنش خاص را در وضعیت Pending Verification یا On Hold قرار دهد و پس از انجام مجموعه بررسی هایی، آن تراکنش را Completed نماید. همچنین ممکن است پس از بررسی تراکنش، اکانت در وضعیت Limited قرار گیرد.

چگونگی پیش گیری

هرگز از اکانت های ناشناسی که نمی دانید درآمد خود را از چه طریقی به دست آورده اند و یا به آن ها اطمینان کامل ندارید، مبلغی را دریافت نکنید. در صورت دریافت مبلغی از فردی که او را نمی شناسید، بلافاصله آن مبلغ را ریفاند کنید. در واقع شما مسئول دریافت مبالغ در پی پال هستید و لازم است برای دریافت هر مبلغی دلیل آن برای پی پال قابل نشان دادن و اثبات باشد.

راه حل

در صورت بروز این مشکل لازم است مستنداتی ارائه نمایید که نشان دهنده ارائه کالا یا خدمات قانونی در مقابل دریافت پول از طرف مقابل باشد. به عنوان مثال ارائه یک Invoice که بر اساس آن شما 10 مورد لایسنس نرم افزاری به طرف مقابل با نام یک شرکت ثبت شده پرداخت کرده اید، پی پال را از اعتبار مبلغ دریافت شده مطمئن می نماید و در بدترین شرایط مبلغ ریفاند می شود و برای اکانت پی پال مشکلی پیش نمی آید.

موانع کار با پی پال در ایران کدامند؟

پرداخت مبالغ بزرگتر از حد و حدود اکانت پی پال

در چه زمانی اتفاق می افتد؟

زمانی که شما مبلغی را دریافت یا پرداخت کنید که از آستانه تعریف شده توسط پی پال برای اکانت شما بیشتر باشد. این آستانه تعریف شده توسط پی پال با توجه به نوع اکانت (Personal ،Premier یا Business)، مدت زمان ایجاد اکانت پی پال و میزان مبالغ دریافت شده و پرداخت شده تاکنون و دیگر مولفه ها که بر روی آن ها اتفاق نظر وجود ندارد، تعیین می شود و بر شما به عنوان کاربر پوشیده و نامشخص است. مثلاً یک اکانت از نوع Personal را در نظر بگیرید که در اولین روز ایجاد و Verify شدن آن، یک مبلغ 1,000 دلاری به آن ارسال شود. این تراکنش از نظر پی پال مشکوک و نیازمند به بررسی محسوب می شود.

پیامد آن

تراکنش انجام شده توسط پی پال حداقل به مدت 24 ساعت در وضعیت On Hold قرار می گیرد و پی پال از شما به عنوان صاحب اکانت درخواست ارائه مدارک مرتبط با تراکنش مربوطه را می نماید. در صورت رفع نشدن مشکل پیش آمده، ممکن است اکانت پی پال لیمیت شود.

چگونگی پیش گیری

در ابتدای ایجاد اکانت پی پال با توجه به شرایط و ویژگی های آن، با احتیاط و مبالغ کمتر را دریافت و پرداخت نمایید تا به مرور زمان اعتبار اکانت پی پال شما افزایش یابد و با به دست آوردن اعتبار بیشتر، برای دریافت و پرداخت مبالغ بزرگتر آماده شود.

راه حل

ارائه اطلاعات و مدارک مربوط به تراکنش انجام شده مثل این که این مبلغ برای دریافت چه کالا یا خدماتی پرداخت یا دریافت شده است و همچنین Invoice مرتبط با کالا یا خدمات ارائه شده.

وجود هر گونه اطلاعات مرتبط با کشور ایران در فرآیند پرداخت

در چه زمانی اتفاق می افتد؟

وقتی که یک پرداخت به هر نوعی به ایران مرتبط شود. به عنوان مثال Shipping Address (آدرس تحویل کالا) مربوط به کشور ایران باشد یا نام یک دانشگاه ایرانی مشهور (مثلا دانشگاه تهران) در اینویس آمده باشد، پرداخت به ایران مرتبط می شود و برای اکانت پیامدهای منفی را ایجاد می کند.

پیامد آن

پیامدهای چنین مساله ای می تواند از On Hold شدن اکانت توسط پی پال و درخواست مدارک تا Limited شدن PayPal Account متفاوت باشد. در واقع در صورت اثبات برای پی پال که این اکانت به کشور ایران ارتباط دارد، این یکی از بدترین و پر هزینه ترین اتفاقاتی است که می تواند برای یک اکانت پی پال رخ دهد و پیامد نهایی آن می تواند از دست رفتن اکانت پی پال و بالانس موجود در آن باشد.

چگونگی پیش گیری

پیش از انجام هر پرداخت هر گونه ردی که آن پرداخت را به نوعی به ایران مرتبط می کند از بین ببرید. با توجه به اهمیت این موضوع، لازم است تا حد امکان در این مورد محتاط و محافظه کار باشید و هرگز ریسک نکنید.

راه حل

ممکن است بتوان با ارائه مدارک محکم، عدم ارتباط اکانت پی پال به ایران را با تماس مکرر با پی پال ثابت نمود و بدین ترتیب مشکل پیش آمده را رفع نمود. اما معمولاً مشاهده شده است که در صورت بروز این موضوع، احتمال بازگشت اکانت به حالت قبلی و حل کامل مساله بسیار پایین است. این امر خود موید اهمیت پیش گیری از بروز این مساله است.

بدین ترتیب می بینیم که کار کردن با اکانت پی پال از داخل ایران کاری بسیار حساس و گاهی خطرناک محسوب می شود. افراد اندکی نیز تصمیم می گیرند که با قبول ریسک های زیاد، زحمت و زیان گاه تا چند هزار دلاری آموختن چکونگی کار با پی پال را به جان بخرند تا خودشان نیازهای پی پالی که برایشان پیش می آید را پاسخگو باشند.

اشتراک گذاری:
موارد مرتبط