به روز رسانی جدید نقشه گوگل‌

با پایان یافتن تعطیلات سال نو میلادی و نمایشگاه CES 2016، به‌نظر می‌رسد توسعه‌دهندگان نرم‌افزاری شرکت گوگل به سر کار خود بازگشته‌اند. نمادی از این بازگشت به کار را می‌توان در به‌روزرسانی جدید برنامه گوگل‌مپس در قالب نسخه 9.19 و قابلیت‌های جدید و کاربردی آن مشاهده کرد. در این به‌روزرسانی تنظیمات جدید به‌منظور کنترل بهتر بر محتویات قرار دارد. تنظیم ویژه به‌منظور فعال یا غیرفعال‌سازی دریافت هشدارها در قالب مسیریابی نیز از جمله قابلیت‌های دیگر است.
وضعیت جدید ویژه رانندگی که برپایه فهم و ادراک گوگل از عادات و تاریخچه جستجو، اطلاعات مورد نیاز شما را پیش‌گویی و در اختیارتان قرار می‌دهد. در ادامه نگاهی دقیق‌تر به قابلیت‌های یاد شده خواهیم داشت.

قابلیت ویژه مسیریابی هوشمندانه‌

بدون شک، مسیریابی یکی از کاربردی‌ترین سرویس‌های ارائه‌شده از سوی گوگل است. با این وجود، انتخاب مسیر مناسب بدون اطلاع از وضعیت‌ مسدود بودن یا ترافیک جاده‌ای کمی‌ دشوار است. در قابلیت جدید گوگل‌مپس،Driving Mode شما را از اطلاعات مورد نیاز در این زمینه باخبر می‌سازد. علاوه بر استفاده از وضعیت برخط ترافیک، استفاده از تاریخچه مکان‌یابی و جستجوهای تحت وب شما نیز به هوشمند شدن هرچه بیشتر این قابلیت کمک می کند. این حالت جدید را می‌توانید به صورت میان‌بری از طریق درایور مسیریابی روی صفحه‌اصلی یا همان هوم‌اسکرین گوشی خود نیز داشته باشید.

تنظیمات صوتی و نگاهی به گذشته

امکان فعال یا غیرفعال‌کردن هشدارهای صوتی در خصوص مسیریابی نقطه به نقطه نیز در نسخه جدید گوگل مپس مهیا شده است. با این وجود قابلیت چشمگیرتر تنظیمات تایم‌لاین در این برنامه است. در قالب تایم‌لاین می‌توانید نگاهی به مکان‌هایی داشته باشید که در گذشته ملاقات کرده‌اید. در به‌روزرسانی جدید، صفحه تنظیماتی اضافه شده که می‌توانید از طریق آن کنترل کاملی روی آنچه مشاهده می‌کنید و اطلاعاتی که جمع‌آوری می‌شوند داشته باشید.

آخرین بار تغییر یافته شنبه, 26 دی 1394 17:55