2024-03-28 22:11:38

مهلت نصب و استفاده از صندوق فروش توسط اصناف را تا پایان خردادماه جاری

سازمان امور مالیاتی با صدور اطلاعیه‌ای مهلت نصب و استفاده از صندوق فروش توسط اصناف را تا پایان خردادماه جاری اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: اصناف فراخوان شده جهت نصب، راه اندازی و استفاده از سامانه های صندوق فروش از ابتدای سال ۱۳۹۴، تا پایان خردادماه فرصت دارند تا مراتب نصب و شروع به استفاده از تجهیزات مذکور را در سامانه الکترونیکی سازمان ثبت نمایند.

در اجرای ماده ۱۲۱ قانون برنامه پنجم توسعه و بخشنامه شماره ۷۱/۹۳/۲۰۰ مورخ ۳۰ / ۶ / ۱۳۹۳ سازمان امور مالیاتی کشور، موضوع فراخوان و الزام ۱۰ گروه از صاحبان مشاغل جهت نصب و راه اندازی و استفاده از سامانه های فروشگاهی از ابتدای سال ۱۳۹۴، اصناف یاد شده در صورت اقدام در موعد تعیین شده، به منظور استفاده از تسهیلات مقرر در ماده ۱۲۱ قانون برنامه پنجم توسعه، مکلفند مراتب نصب و شروع به استفاده از تجهیزات مذکور را حداکثر تا پایان خردادماه سال ۱۳۹۴ در سامانه عملیات الکترونیکی سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی الکترونیکی WWW.TAX.GOV.IR ثبت نمایند.

براساس این گزارش، مودیان هنگام مراجعه به سامانه الکترونیکی مذکور گزینه «ثبت صندوق و نرم افزار فروش» را انتخاب نموده و نسبت به ثبت مشخصات هویتی خود و مشخصات صندوق فروش اقدام نمایند.

همچنین لازم است که قبل از این اقدام مودیان مذکور ثبت نام الکترونیکی (شماره اقتصادی) خود را نهایی نموده باشند. ۱۰ گروه صاحبان مشاغل (اشخاص حقیقی) مشمول فراخوان نصب و استفاده از سامانه های صندوق فروش در سال ۱۳۹۴ که در سال گذشته اطلاع رسانی لازم در خصوص فراخوان آنان صورت گرفت، عبارتند از: فروشندگان لاستیک(نمایندگی، عمده و خرده فروشی)، نمایشگاه های اتومبیل (سواری، باری، مسافربری، ماشین آلات راه سازی، کشاورزی و صنعتی)، فروشندگان مصالح ساختمانی (نمایندگی، عمده و خرده فروشی)، فروشندگان تاسیسات الکترونیکی- مکانیکی ساختمان (نمایندگی، عمده و خرده فروشی)، فروشندگان انواع رنگ ساختمان، صنعتی و اتومبیل(نمایندگی، عمده و خرده فروشی)، فروشندگان مواد شیمیایی(نمایندگی، عمده و خرده فروشی)، نمایندگی‌‌‌‌های فروش شرکتهای توزیع کالاهای داخلی و وارداتی(غیر اشخاص حقوقی)، نمایندگی های‌‌‌‌‌ فروش شرکتها و موسسات تجاری وصنعتی اعم از داخلی و خارجی (غیر اشخاص حقوقی)، فروشندگان یخچالهای صنعتی و ویترینی (نمایندگی، عمده و خرده فروشی)، و بار فروشان و فروشندگان میوه و تره بار (عمده) و میدان داران.

گفتنی است، در صورت نصب و راه اندازی دستگاه سامانه فروش یا رایانه توسط صاحبان مشاغل مذکور، هزینه های انجام شده بابت خرید، نصب و راه اندازی (اعم از سخت افزار و نرم افزار) از درآمد مشمول مالیات مودیان مزبور در اولین سال استفاده، قابل کسر است.