برای برنامه ریزی مالی و حسابداری هزینه و درآمد ها به چه نکاتی باید توجه کرد؟

برای برنامه ریزی مالی و حسابداری هزینه و درآمد ها به چه نکاتی باید توجه کرد؟ - 5.0 out of 5 based on 1 vote
مدیریت مالی و حسابداری هزینه و درآمد ها

مجموعه‌ ای از پیش بینی‌های مالی که هر فرد را برای یک زندگی توام با آرامش و آسایش در آینده نزدیک و دور آماده می‌کند مدیریت مالی نام دارد. مجموع این برنامه ریزی شامل جنبه‌های مختلفی است که فقط به پس انداز کردن و سرمایه گذاری هنگفت در سرمایه گذاری‌های خاص خلاصه نمی‌شود. این سرمایه گذاری‌ها فقط بخش کوچکی از یک برنامه ریزی جامع هستند. در یک برنامه ریزی مالی کامل و دقیق، وضعیت مالی امروز فرد و یا خانواده بررسی شده و اهداف مالی در آینده نزدیک و دور نیز مورد نظر قرار خواهد گرفت و با توجه به آنها روش و یا روشهای حصول این اهداف و قابل دسترس بودن آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

برنامه ریزی مالی به کلیه جنبه‌هایی توجه می‌کند که استقلال مالی و یا اهداف مالی فرد را در آینده تضمین خواهد کرد. پس انداز برای آینده با هدف خرید اتومبیل و یا منزل و یا پس انداز بازنشستگی (RRSP) از مواردی است که عموم افراد با آن آشنایی دارند و تعداد کثیری آن را اجرا می‌کنند. یک برنامه ریزی کامل شامل موارد فوق است ولی فقط به آنها خلاصه نمی‌شود و این موارد فقط بخش کوچکی از یک برنامه ریزی مالی است. برای حصول به یک برنامه کامل باید به موارد بسیاری توجه دقیق شود که موارد زیر بخشی از آنها است:

-          میزان درآمد فرد و یا یک خانواده

-          سرمایه و موجودی نقدی و غیر نقدی

-          بدهی و تعهدهای مالی کوتاه و بلند مدت

-          هزینه‌ها و مخارج روزانه زندگی

-          میزان و نوع مناسب سرمایه گذاری

-          خریدهای بزرگ و هزینه ‌های اصلی و مهم در طی دوران زندگی (مانند خرید خانه، اتومبیل و مسافرت‌های تفریحی)

-          هزینه‌ های مرتبط با آینده فرزندان و جوانان (هزینه ‌های تحصیل، ازدواج و کمکهای مالی برای شروع زندگی مستقل)

-          وضعیت، نیازهای مالی و محل تامین آنها در زمان بازنشستگی

-          هزینه‌ ها و نیازهای مالی در زمان بیماری

-          هزینه‌ ها و نیازهای مالی در زمان از کارافتادگی

-          هزینه ‌ها و نیازهای مالی در زمان پس از درگذشت فرد یا افرادی از خانواده

-          نوع و میزان بیمه پزشکی و بیمه عمر مورد نیاز

یک برنامه ریزی جامع مالی از بخش‌هایی زیر تشکیل شده است:

-          برنامه ریزی سرمایه گذاری (Investment Planning)

-          برنامه ریزی بازنشستگی  (Retirement Planning)

-          برنامه ریزی تحصیلی  (Educational Planning)

-          برنامه ریزی دارایی ها  (Estate Planning)

-          برنامه ریزی بیمه  (Insurance Planning)

-          برنامه ریزی مالیاتی  (Tax Planning)

-          مدیریت نقدینگی  (Cash Management)

-          مدیریت بدهی ها  (Debt Management)

یکی از ابزارهای کاربردی برای دستیابی به اهداف و برنامه های مالی ذکر شده در بالا، استفاده از نرم افزار حسابداری متناسب با نیازها فردی است. برای مثال اگر شما قصد مدیریت مالی و برنامه ریزی مالی برای محل کار و یا فعالیت تجاری خود را دارید، می توانید از یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی، تولیدی، بازرگانی شرکتی مرتبط با فعالیت خود و صنف کاریتان استفاده کنید و اگر قصد مدیریت مالی برای خانواده خود را دارید بهتر است از ابزارهایی که دسترسی راحت تری به آنها دارید استفاده نمایید.

پارمیس برای این کار، استفاده از نرم افزار حسابداری شخصی پارمیس همراه را به شما توصیه می کند. این نرم افزار به صورت رایگان با امکانات بسیاری در اختیار کاربرا ن IOS و اندروید قرار گرفته است که مدیریت مالی دقیق هزینه ها و درآمد ها را برای کاربران فراهم می کند.

برای مشاهده امکانات و دانلود رایگان این اپلیکیشن حسابداری موبایل روی این لینک کلیک کنید.

آخرین بار تغییر یافته چهارشنبه, 19 خرداد 1395 11:25