مهلت ارائه اظهارنامه الکترونیکی صاحبان مشاغل

ارائه اظهارنامه مالیاتی

معاون سازمان مالیاتی با اشاره به اينکه مهلت ارائه اظهارنامه مالياتی صاحبان مشاغل تا پايان خردادماه است، گفت: این سازمان آماده دريافت اظهارنامه الکترونيکی مالياتی صاحبان مشاغل است.

محمدتقي پاکدامن با بيان اينکه سازمان امور مالياتي کشور از ابتداي امسال موظف به اجراي اصلاحيه قانون ماليات‌هاي مستقيم می باشد، گفت: يکي از مهم‌ترين تغييرات در قانون جديد تغيير مهلت ارائه اظهارنامه‌هاي مالياتي صاحبان مشاغل (اشخاص حقيقي) از تير ماه به خرداد ماه است.

وي با اشاره به اينکه اين تغيير با هدف سهولت و سرعت بخشيدن در ارائه اظهارنامه مالياتي و افزايش راندمان ارائه خدمات به موديان محترم صورت گرفته است، افزود: با توجه به اينکه فرم اظهارنامه الکترونيکي عملکرد سال ۱۳۹۴ بر روي سايت سازمان قرارداده شده است، صاحبان مشاغل مي‌توانند از هم اکنون با مراجعه به سامانه عمليات الکترونيکي سازمان امور مالياتي کشور نسبت به ارسال اظهارنامه و پرداخت ماليات به صورت الکترونيکي اقدام کنند.

معاون ماليات‌هاي مستقيم سازمان امور مالياتي کشور با تاکيد بر اينکه سياست سازمان دريافت اظهارنامه به صورت کاملاً الکترونيکي است و ارائه نسخه کاغذي به واحدهاي مالياتي ضرورتي ندارد، ادامه داد: اميدواريم صاحبان محترم مشاغل (اشخاص حقيقي) از هم‌اکنون نسبت به ارائه اظهارنامه‌هاي مالياتي خود اقدام کنند تا در روزهاي پاياني دچار مشکل نشوند.

پاکدامن خاطرنشان‌کرد: اگر فردي در موعد مقرر اظهارنامه مالياتي خود را ارائه نکند علاوه براينکه نمي‌تواند از معافيت‌ مالیاتی و تسهيلاتي که در قانون پيش‌بيني شده استفاده کند، به هر ميزان درآمدي که کسب مي‌کند مشمول ماليات مي‌باشد و از اين بابت مشمول جريمه عدم تسليم اظهارنامه نيز مي‌شود.