پنج مهارت اصلی حسابداران موفق چیست؟

پنج مهارت اصلی حسابداران موفق چیست؟ - 5.0 out of 5 based on 1 vote
مهارت حسابداران موفق

حسابداران موفق یقیناً از همان ابتدای فعالیت حرفه ای خودشان، مهارت ها و تجربیات لازم برای یک حسابداری سودآور را نداشته اند و به مرور زمان و با کسب تجربیات مختلف و شرکت در چالش های حسابداری و حسابرسی، در طول زمان مهارت های لازم برای اینکه به یک حسابدار موفق تبدیل شوند را به دست آوردند.

حسابرسی و حسابداری جزء مشاغل حساسی می باشند که نیازمند دقت بالا و توانایی تحلیل قوی هستند. حسابداران جوان و تازه کار معمولاً پس از ورود به بازار کار حرفه ای حسابداری، دچار سردرگمی هایی می شوند که ممکن است مانع از پیشرفت و ترقی آنها شود. اما برای اینکه جزء حسابداران موفق باشیم به چه چیزی نیاز داریم؟

در این مقاله به 5 مهارت اصلی و کلیدی حسابداران موفق اشاره می کنیم که می توانید با رعایت این نکات به حسابداری موفق تبدیل شوید.

1- آشنایی با قانون مالیات ها:

یکی از مواردی که برای حسابداران لازم و ضروری می باشد، آشنایی با قانون مالیات ها است. مالیات از ارکان اصلی در حسابداری می باشد و یک حسابدار خبره، با تسلط کافی به قانون مالیات ها می تواند از هر گونه ضرر و زیان ناشی از عدم پرداخت مالیات و دیرکرد آن جلوگیری کند و همچنین شرایط قانونی معافیت از مالیات را نیز در کسب و کار به کار ببرد.

2- آشنایی با قانون کار:

قانون کار نیز مانند سایر قوانین و ضوابط، دارای تبصره ها و شرایط و مفاد گوناگونی می باشد؛ دانش و تسلط کافی بر این قانون در محاسبه حقوق و دستمزد و ارائه تسهیلات و سایر موارد مرتبط با استخدام پرسنل و ... می تواند به حسابداران کمک شایانی کند.

3- آشنایی با استانداردهای حسابداری:

استانداردهای حسابداری، مواردی هستند که رعایت آنها در ارائه اسناد حسابداری، رسیدگی به اسناد و دفاتر، ارائه اظهارنامه ها، تهیه گزارشات و سایر موارد حسابداری و حسابرسی امور ضروری است. بنابراین در صورتی که حسابداران بر استانداردهای حسابداری تسلط کافی داشته باشند از بروز هرگونه خطا و اشتباه می توان جلوگیری نمود و بدون اتلاف وقت تمامی موارد را بر اساس استانداردهای حسابداری تهیه نمود.

4- آشنایی با قانون تجارت:

قانون تجارت به حسابداران کمک می کند تا زمان خرید و فروش کالا، صادرات، معاملات و هرگونه تجارتی که در سازمان صورت میپذیرد، روال قانونی را طی کنند و بر اساس مفاد مشخص شده در این قانون عمل نمایند تا از هرگونه کلاه برداری و مواردی که منجر به ضرر و زیان شرکت و سازمان می شود جلوگیری نمایند.

5- آشنایی با قانون تامین اجتماعی:

دانش کافی درباره قانون تامین اجتماعی نه تنها برای حسابداران بلکه تقریباً برای تمامی شاغلین در هر کسب و کاری لازم است چرا که تقریباً هر فردی به نوعی با این قانون در ارتباط است؛ بنابراین دانستن شرایط و ضوابط مشخص شده در این قانون می تواند به اجرای صحیح آن کمک کند.